Naravna kozmetika

33,05  (249,00 kn)

SLOVENSKO IZDANJE KNJIGE PRIRODNA KOZMETIKA

Tri stotine stranica u boji s pregršt fotografija vode vas kroz sastojke i izrade po tipovima i stanjima kože.

Nakon iznimno brzo rasprodane knjige, drugo prošireno izdanje donosi nove recepture kroz koje ćete naučiti izrađivati šampone, pastu za zube, masku i piling za lice.

Knjiga, meki uvez.

SKU: PrirodnaSlo Kategorija:

Opis

Frane Herenda održao je više od 300 predavanja i radionica o prirodnim terapijama i o prirodnoj kozmetici. Napisao je knjigu koja omogućuje svakom da izradi kvalitetnu i jednostavnu kozmetiku kod kuće, bez prethodnog znanja.

Korak po korak, od upoznavanja sa sastojcima u prvom dijelu, uljnim mješavinama, preko balzama i maslaca knjiga čitatelja vodi prema kompleksnijim recepturama – kremama. Recepture su namijenjene učenju, ali zato nisu ništa manje učinkovite i primjenjive.

Treći dio je podijeljen po tipovima i stanjima kože, te tegobama poput akni, atopijskog dermatitisa, a svoje poglavlje je dobila i muška koža.

Prvo izdanje ovog jedinstvenog priručnika rasprodano je iznimno brzo, a novo, dopunjeno izdanje prevedeno je i na engleski i slovenski jezik.

Svi koji su nabavili prvo izdanje, ne moraju kupovati drugo da bi došli do novih receptura. One su uključene u kratki priručnik i alat kod izrade kozmetike i zapisivanje svojih receptura: Prirodna kozmetika – dnevnik izrade i recepti.

Na našem web-shopu možete pronaći i sve potrebne sastojke za izradu prirodne kozmetike.

Razgovor s autorom na sensa.hr.

Prijavi se na newsletter

Prirodna Kozmetika Slovenska 3d Scaled 1.jpg
Naravna kozmetika
33,05  (249,00 kn)